Realitycheck!

Ik las zonet op twitter ….

‘Geen bijstand bij weigering verhuizing voor werk’: http://op.nu.nl/vDvP7r Goed plan. Uitkeringen zijn ervoor om problemen op te vangen.

Ik vroeg des betreffende of hij wel eens had nagedacht hoeveel een verhuizing kost & wat het minimumloon is?

En of hij eens met beide voeten op de grond kon komen staan!

Realitycheck!

Het verbaasd me dat dit kabinet de ene onzin na de andere uitkraamt men met dit soort ideeën de wereld liberaler wil maken…

Te weten dat de maximale hypocrisie in deze het centrale thema van de PVV, de gedoogpartner is. Namelijk dat als mensen inderdaad om economische redenen willen verhuizen men tegen gehouden wordt door die zelfde mensen die vinden dat de PVV gelijk heeft.

Want voor wie geld die regel dan? Of gaat het enkel om werk binnen Nederland?

Waar zouden de Nederlandse bijstandgerechtigden dan naar toe moeten verhuizen nu in Nederland veel werkgelegenheid is gedaald?

Laat ik de VVD / CDA en PVV bij deze eens uit hun droom halen, mensen die in een bijstand zitten of een WW hebben gaan echt niet met de duizenden rijke expats worden die van hun werkgever geld toe krijgen om te verhuizen!

Al eens bedacht hoeveel bedrijven in de industrie flexibele schillen voor hun “workflow” hanteren? Waar zouden die mensen wonen?

Enfin, waar is dat werk dan volgens Minister Kamp waar de volksverhuizing legitiem voor zou moeten zijn?

Zoals we inmiddels hebben kunnen constateren zijn er geen echte nieuwe industrieën of is er geen dusdanige ontwikkelingen in de creatie van banen dat zo significant is, dat dit soort uitspraken gerechtvaardigd zijn.

Waar het wel van getuigd is namelijk een ronduit denigrerend gedrag naar de mensen in onze samenleving die van het minimum moeten rondkomen. Als of mensen inde bijstand geen eigen verantwoordelijkheid kunnen dragen!

Naast dat het onjuist is, toont het ook aan dat iedereen die in deze om welke reden dan ook naar benden trapt, zoals in deze Minister Kamp met zijn kabinet iets in het woord samenleving wederom niet begrepen heeft.

De feiten op dit moment zijn dat er steeds meer mensen zijn die zonder een voedselbank geen eten hebben. Laat staan dat ze vaak geld kunnen spenderen aan reizen of andere zaken die eerst een maand voorgeschoten moeten worden voor ze een minimumloon verdienen!

Even voor de goeie orde…Wat is het minimumloon…1.435,20 per maand!

Wanneer mag dit kabinet naar huis?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s