Als team samenwerken om een kleine bijdrage te leveren..

http://youtu.be/phMbBXVzo78

Triberfile is een kleine online tool die in februari live gaat. Bekijk de bovenstaande infomotion eens en mocht het aanspreken dan horen we het graag. De overtuiging een bijdrage te kunnen leveren om de wereld een beetje beter achter te laten dan dat we h’m nu aantreffen, is dan ook een gedeelde opvatting waar we allen vanuit werken. Zeker door dat we op een directe manier handvaten aanreiken om communicatie te verduurzamen en te vergroenen.

Triberfile kan een bijdrage leveren aan dat er binnen de communicatie en informatie overdracht effectiever gewerkt kan worden, zonder in te moeten boeten op kwaliteit.

Er kan hierdoor op individueel, groeps- of collectief niveau informatie aangedragen worden waardoor er minder energie, geld en resources verspild worden. Mensen kunnen sneller slim en vaardiger samen gaan werken op de plekken waar intensieve kennis en informatie overdracht plaatst vindt. En door verbeterde communicatie kan er een hoger rendement gegenereerd worden, iets dat in deze tijd lijkt me welkom is. En ook niet onbelangrijk, er kunnen minder fouten gemaakt gaan worden, waardoor er minder onnodige energie, tijd en geld en overige resources verspilt worden waardoor dat rendement dan hoger kan worden.

En dit doordat iedere individuele gebruiker direct vanuit zichzelf en vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid in die samenwerking een bijdrage aan het duurzamer omgaan met energie, tijd, geld en resources gaat leveren.

We zijn dan ook overtuigt dat naast het verduurzamen en vergroenen van communicatie en informatie-overdracht er via het ontsluiten van de kleine online triberfile tool binnen de diverse leer- en werkomgevingen zoals onderwijs, overheid, gezondheidszorg, MKB en de groot industrie, enzovoort een ieder wereldwijd via internet de mogelijkheid kan krijgen beter toegang te hebben tot de welvaart die deze tijd te bieden heeft.

Mocht je hierover met me in gesprek willen of van gedachte wisselen wat triberfile voor je bedrijf of organisatie kan betekenen, dan nodig ik je graag uit om mij dit te laten weten via info@triberfile.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s