Apps een eerste stap naar een web 3.0?

Naar aanleiding van dit artikel http://www.emerce.nl/nieuws/onderzoek-mobiele-site-dood#comment-170651 stel ik me vragen …..

Zou het ook niet ook komen doordat er steeds meer, al dan niet onbewust, behoefte is aan dat kennis overdracht die veel gepersonaliseerd en afgestemd aangedragen wordt op de individuele leer en informatie-voorkeur-systemen?
Wie kent z’n eigen leer en informatie-voorkeur-systeem op dit moment?  Wordt belangrijke Informatie nu niet vaak als hagel over ons uit gestrooid…met de hoop dat er iets blijft beklijven? Hoe vermoeiend is dat? Hoeveel kost dat?  Of wat ook vaak blijkt is dat de informatie vanuit de zender z’n voorkeur-systeem geprojecteerd, toch? hoe handig is dat? Wat als dat niet de jouwe is? Hoe duurzaam is het dat we dat nog steeds zo doen?

Vandaar dat ik er van overtuigd ben geraakt dat Apps een eerste stap zijn naar een web 3.0?

TIP! Voor een ieder die z’n eigen leer en informatie vooekeursysteem wil leren kennen, kijk eens op de beta site van mytriberfile http://mytriberfile.com/

En voor een waarom bekijk de …. http://youtu.be/h9Lf8Xuyf08 een infografic over de leer- en informatie voorkeursystemen en wat je er mee kan….

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s