Waterloo versus Woodstock

IMG_0934

Het zit me dwars dat een VVD 2e kamer lid in full speed persoonlijke drama’s die in ziekenhuizen in een van werelds best georganiseerde zorg gebruikt om het concept marktmaximalisatie van de VVD te promoten.

Schermafbeelding 2013-02-08 om 16.38.57

Enfin mijn geïrriteerdheid over de ongenuanceerde tweet, dat je een goed ingericht, voor iedereen toegankelijke staatsgezondheidszorg, nav een incident/drama niet zomaar kunt gebruiken om een krakkemikkig en te duur Nederlandse zorg systeem van nu af kunt doen alsof we ernog niet zo slecht mee af zijn….. terwijl heel veel mensen nu geen gebruik meer kunnen maken van de zorg. En er op termijn mogelijk hogere kosten en persoonlijke drama’s veroorzaakt worden omdat men nog maar enkel bij de VVD het woord marktwerking kent. En dan de reactie op mijn kritische tweet hierover, hoe patriarchaal, elitair regentesk om iemand dan direct dan af te doen als vijandig. Overigens een bekende truc van de VVD. hebben ze tijdens de afgelopen 2ekamerverkieiznge vaak gebruikt om mensen mee te intimideren.

enfin .. de aanleiding: Schermafbeelding 2013-02-08 om 16.39.17

Sorry maar dit artikel gebruiken om als 2e Kamerlid van de VVD aan je 1626 volgers op twitter rond te sturen om het huidige beleid suggestief te vergoelijken, is in mijn beleving geen ik geen argument. Want wat wordt er tijdens de tweet gesuggereerd, over de rug van dit drama wel uit?

Schermafbeelding 2013-02-08 om 17.15.07

en dan lees je in een paar tweets ook nog …..

Schermafbeelding 2013-02-08 om 16.50.46

Ik vraag me dan af hoe betrouwbaar ben je als Tweede Kamerlid van de VVD die zaken als GGZ, Preventie, Alcoholbeleid, BOPZ, Mantelzorg, Vrijwilligers, WTCG/CER/TSZ, Ouderenmishandeling, Patiëntenverenigingen in z’n portefeuille heeft?

Hoe autocratische oldschool economisch zijn ze bij de VVD dan als er niemand hem kritisch iets durft aan te geven? Hebben we wel eens onderlinge kritische VVDers gezien?

En wat ik als nog gênanter ervoer is de aanval dat ik vijandig zou zijn en niet voor argumenten rede vatbaar zou zijn.

Vandaar Sorry beste Arno… Wij zullen het nooit met elkaar eens woorden, dat kan. Dat is ook prima. Wij gaan ook nooit met elkaar een kop koffie drinken en zullen ook nooit geen vrienden worden. En dat is ook prima. Maar om mensen die kritisch reageren weg te zetten als vijandig is buiten proportioneel, dat het tijdens de 2e kamer verkiezingen door de VVD vaak gebruikt werd lijkt het ook bijna een behoorlijk typisch een elitair trekje te zijn om dat wat anders is naar beneden te halen. Wat maakt dat je geen verschil kunt verduren?

En weet je wij zijn geen vijanden, ik ervaar je gedrag rondom die tweet enkel als buitengewoon als niet empathisch. Je reactie op mijn tweets ervaar ik als dat je weinig tot geen zelfreflectie uitoefent en dat je geen enkel feedback op je gedrag aan kunt. En dat je leiderschapsvoorkeursstijl blijkbaar regentesk is want door mij als vijandig te betitelen zijn we verschillend en anders. Als Napoleon versus Woodstock !(p63) http://www.managementboek.nl/boek/9789022558256/semco-stijl-ricardo-semler

Vandaar ter inspiratie “Semco stijl” lees dit management boek eens. En denk aan mij op pag 66-77, het zou je mogelijk wel eens kunnen inspireren om mensen die anders zijn beter te kunnen verduren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s